Wij werken momenteel aan onze website, bel daarom 0634853086 voor uw vragen.

Zoekt u een betaalbare en erkende stukadoor?

Bent u op zoek naar betaalbare en vakkundige stukadoor voor een goedkope m2 prijs? Dan bent u hier op het juist adres. Onze stukadoors bieden het beste werk voor een betaalbare prijs.

Gladstuc stukadoors zijn gevestigd in Amsterdam en zijn bereid om over hele Nederland hun diensten aan te bieden. Met een nauwkeurige planning en verdeling van onze stukadoors, kunnen wij alle klussen rondom Amsterdam en hele Nederland verrichten.

Met ervaring tot wel liefst 20 jaar, zorgen onze vakmannen voor de beste resultaat. De wanden en plafonds worden nauwkeurig voorbereid met stucprimer/ voorstrijk. Daarnaast worden de ramen, kozijnen en vloer afgeplakt voordat wij beginnen met het aanbrengen van stucwerk.

Het belangrijkste deel van onze diensten, is het tevredenheid van onze klanten. Tijdens het opnemen van de klus, wordt er met de klant duidelijke afspraken gemaakt over het werkwijze, tijdstip en afleveren van de klus. Wij doen er alles aan om de wensen van de klant te voldoen. Er wordt altijd goede afspraken gemaakt over eerste werkdag, hoelang de klus gaat duren, totale prijs inclusief materiaal en btw. Goede afspraken zijn nodig zodat wij en de klant geen verrassingen staat te wachten.

Stukadoors met een lage m2 prijs voor de beste resultaat!

Mooi afgewerkte gladde muren en plafonds? Vraag nu een offerte als u de beste
Stukadoors voor uw deur wilt zien. Betaalbare prijzen, goede afspraken en het beste resultaat vindt u na het invullen van de offerte formulier.

Binnen 2 minuten kunt u de geheel vrijblijvend offerte invullen. Daarna nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Totale kosten inclusief btw en materiaal zal op de offerte staan. Beschikbaarheid wordt met de klant gesproken en de startdatum zal gelijk vastgelegd worden.

Soorten stucwerk:

Meest gekozen stucwerk is sausklaar stucwerk. Daarnaast zijn onze professionele stukadoors ook gespecialiseerd op verschillende soorten stucwerk. Hieronder kunt u voorbeelden zien van onze diensten:

* Glad stucwerk/ pleisterwerk
* Sausklaar stucwerk
* Sierpleister
* Spachtelputz
* Behangklaar sturen
* Raapwerk
* Schuurwerk
* Dun pleisterwerk voor nieuwe woningen
* Stucwerk buitengevels
* Plafond en wanden
* 4 uur tegelbaar cementwerk
* Latex spuiten
* Schilderwerk

Wij denken altijd met de klant mee!

Heeft u twijfels over welk stucwerk geschikt is voor u? Maakt u geen zorgen! Wij geven voldoende advies en bespreken over situatie van uw woning want elke woning kan verschillen. Oude woningen hebben meer aandacht nodig dan nieuwe woningen.

Contact:

GladStuc Stukadoors
Overschiestraat 128
1062 XJ Amsterdam

info@gladstuc.nl
0634853086

Menu
Message Us on WhatsApp