Latex spuiten

  1. Home
  2. Latex spuiten

Latex spuiten

Bent u op zoek naar een nieuwe en strakke wandafwerking zonder onnodig gedoe? Dan is latex muurverf een goede keus. Ons team dat uit ervaren stukadoors bestaat, heeft jarenlange ervaring met latexverf en de benodigde materialen. Om een goede latexverf laag aan te brengen, werken wij met de juiste spuittechnieken, wat uiteindelijk een mooi egaal resultaat oplevert. Voordat Gladstuc de klus aanneemt, wordt de huidige staat van alle oppervlaktes geïnspecteerd, zodat wij op maat kunnen zorgen voor een volledige afwerking.

Bovendien zijn onze professionals sneller klaar, omdat latex spuiten veel efficiënter is dan verven of sausen.

Welke oppervlaktes zijn geschikt voor latexverf?

Er zijn verschillende oppervlaktes geschikt voor latexverf:

  • Glasvezel behang
  • Gipsplaten (waarvan naden dicht gestuct zijn (meestal nieuwbouw)
  • Spachtelputz
  • Stenenmuren
  • Stucwerk

Wanneer latexverf op een reeds egale achtergrond wordt gespoten zal het resultaat fantastisch zijn. Omdat elk oppervlak met de juiste spuittechniek gelijkmatig wordt bespoten, zijn er geen kleurverschillen en is alles strak. Wanneer u bijvoorbeeld een verfroller kiest om de verflaag aan te brengen, is de kans op banen groot. Latexverf is minder geschikt voor ruwe ondergronden, aangezien een grove structuur zichtbaar is achter de latexverf laag.

Bent u op zoek naar een egale en strakke afwerking, schakel dan ons team in. Onze professionals zijn ervaren in het gebruik van Latexverf en de speciale latexverf spuiten. Zo bent u verzekerd van een topkwaliteit voor een bijzonder lage prijs. Latexverf spuiten is een goedkopere optie, wat te maken heeft met de nevel die vrijkomt. Deze nevel zal uiteindelijk ook op de gekozen wand terecht komen zodat er geen latexverf verspilt wordt.

Er is weliswaar veel afplakwerk voor nodig, maar omdat de latexverf spuiten een grote oppervlakte dekt, wordt de klus erg kostenefficiënt. Met latexspuiten zijn wij binnen mum van tijd klaar, zodat u in alle rust kunt genieten van uw nieuwe aanwinst.

Menu
Message Us on WhatsApp