Gladstuc Stukadoor & Latex spuiten IconGladstuc Stukadoor & Latex spuiten

Overschiestraat 128, Amsterdam

5,0 36 reviews

 • Avatar Ivar Bakker ★★★★★ een maand geleden
  Gladstuc maakt z'n naam waar. Strak eindresultaat, 85m2 binnen een dag gestuct met een profi team. Netjes afgewerkt. Ik ben erg tevreden!
 • Avatar Gerd-Jan Vervloed ★★★★★ 3 maanden geleden
  Woonkamer, keuken en hal sausklaar laten stucen door Gladstuc. Totaal 150m2.
  Een paar dagen van tevoren werd alles, samen met mij, gemeten en direct een vaste prijs afgesproken.
  Op de afgesproken datum stipt op tijd en werd direct gestart
  … More met voorbereiden en voorstrijken van de muren.
  Zeker geen makkelijke klus, door nisjes en deels hoge plafonds van 6 meter (waarvan ik nog steeds niet begrijp hoe ze dit hebben kunnen stucen), maar toch alles op tijd afgerond.
  Duidelijke communicatie en geen verrassingen achteraf.
  Stucadoors erg netjes, beleefd en vriendelijk.
  En het belangrijkst; spiegelgladde wanden.
  Ook erg fijn dat al het afval is afgevoerd.
  Echt mijn verwachting overtroffen.
 • Avatar Sonja Koeten ★★★★★ een maand geleden
  Ahmet heeft voor ons zijn neef op korte termijn regelt. Binnen drie dagen hadden zij twee complete verdiepingen inclusief plafond en muren bij de trap gestuukt. Er waren ook dakkapellen van hout die eerst met gipsplaten gedaan werden, erg … More handig dat ze dit ook konden doen. Hij denkt enorm met je mee, wat wel mooi is en wat je beter niet kan doen. Ook nadat al het werk klaar was stond Ahmet nog open voor het beantwoorden van vragen. Zeer professioneel bedrijf die de boel ook netjes achterlaat.
 • Avatar Patrick Walter ★★★★★ 3 weken geleden
  Ahmet heeft met zijn team snel en goed werk geleverd. Hij denkt mee en was binnen een week beschikbaar, erg fijn. Ik ben blij met het resultaat.
 • Avatar Peter van Damme ★★★★★ een maand geleden
  Het team van Ahmed heeft bij ons in Houten de gehele woning glad gestuct, muren plus plafonds. Samen zo'n 300 m2. Alle contact verliep vlot en vriendelijk. Ahmed komt eerst kijken en meten en geeft gelijk een zeer concurrerende prijs. … More Het werk wordt stipt op tijd uitgevoerd. Het hele team is vriendelijk, netjes en professioneel. Het resultaat is superglad en strak tot in de kleinste hoekjes. Ik zou Gladstuc Amsterdam aan iedereen aanraden. Voor ons is hij gewaardeerd met een dikke tien.
 • Een Google-gebruiker ★★★★★ in de afgelopen week
  Gehele beneden verdieping gestuukt en daarna gespoten. Ahmet en zijn team werken zeer vakkundig, netjes en eind resultaat is prachtig. Veel mooier dan ik had kunnen bedenken. Prijs is ook prima te doen, goedkoopste via werkspot en hoge … More kwaliteit. Volgende klus boven zijn ze sowieso opnieuw welkom.
 • Avatar Anoek Veltman ★★★★★ 2 weken geleden
  Gehele beneden verdieping gestuukt en daarna gespoten. Ahmet en zijn team werken zeer vakkundig, netjes en eind resultaat is prachtig. Veel mooier dan ik had kunnen bedenken. Prijs is ook prima te doen, goedkoopste via werkspot en hoge … More kwaliteit. Volgende klus boven zijn ze sowieso opnieuw welkom.
 • Avatar Monique Hoogewerf ★★★★★ in de afgelopen week
  Hele woning van boven tot beneden laten stucen en woonkamer laten spuiten/schilderen. Heel erg blij met het resultaat. Ahmet en zijn team werken netjes, denken mee en zijn stipt!
 • Avatar Dave Kuipers ★★★★★ 3 weken geleden
  Zeer tevreden met Ahmet en team! Netjes vooraf langs geweest voor een offerte en opmeten. Ruim 500m2 totaal laten stucen binnen 1 week. Afwerking is echt heel mooi gedaan.
 • Avatar Larae ★★★★★ 2 maanden geleden
  Ontzettend goed stukwerk van Ahmet’s team. George en Mustafa hebben mooie strak stukwerk geplaatst in de woonkamer net zoals op het plafond tussen de balken! Ik ben heel tevreden!
 • Avatar Ron Haemers ★★★★★ 4 maanden geleden
  Super strak stucwerk en latex. Onze volledige woning (400m2) is door Gladstuc gestuct en geschilderd. We zijn heel blij met het resultaat!
  Communicatie verloopt snel en prettig. Direct een scherpe offerte zonder gedoe. Alles is bespreekbaar
  … More en in overleg hebben we nog aanpassingen kunnen uitvoeren in de opdracht. Een topbedrijf, klantgericht en vakwerk!
 • Avatar Tim Hofstee ★★★★★ een maand geleden
  Kan niet anders zeggen dat Ahmed en z'n team professionals zijn. Komen afspraken na en leveren top werk. Ik ben erg tevreden met het resultaat en mocht ik in de toekomst weer wat moeten laten stucen dan is er voor mij maar een partij … More die ik zal bellen en dat is gladstuc. Dank mannen en succes met de business!
 • Avatar Ruben van der Spek ★★★★★ 3 weken geleden
  Wij hebben ons huis laten stuken en zijn erg tevreden. Jongens werken nauwkeurig en laten alles netjes achter. Super kwaliteit voor een vriendelijke prijs. Zeker een aanrader.
 • Avatar Ivar Zantinge ★★★★★ een maand geleden
  Alles gedaan conform afspraak. Stuc was niet op tijd droog voor ingeplande schilderdatum door nat weer maar Ahmet was uiterst flexibel. Is later ook nog teruggekomen voor stucen schouw die nog niet af was. Stucwerk uiterst strak. Niets … More dan lof voor deze professionals.
 • Avatar Joyce Bruijn ★★★★★ een maand geleden
  Na mooi werk op de 2e etage hebben ze vandaag ook de begane grond gestuukt, grote oppervlakten met ook nog eens veel nisjes en lastige randjes. Super mooi geworden! Goede communicatie, heldere afspraken, nette prijs; heel blij mee.
 • Avatar Marloes Leidelmeyer ★★★★★ 4 maanden geleden
  Goed werk afgeleverd en heel netjes gewerkt. Ze waren ontzettend vriendelijk en hebben veel werk verzet in korte tijd.
 • Avatar Danny De Vries ★★★★★ een week geleden
  Keurig werk geleverd en uitstekende en nette werknemers. Prima afspraken mee te maken. Goede prijs kwaliteit verhouding.
 • Avatar Emilie Lindenbergh ★★★★★ 3 maanden geleden
  Super goed werk van Ahmet en zijn team, aanrader!
 • Avatar Jules van Rijsewijk ★★★★★ een week geleden
  Ahmet denkt mee, werkt hard met zijn team.en heeft bij ons een prachtig resultaat opgeleverd.
 • Avatar Jasper ★★★★★ 5 maanden geleden
  Vakmannen die snel en goed werk leveren. Vriendelijk en goede communicatie. Als je zonder gezeur je huis echt strak wilt hebben, kies dan voor deze partij!

Menu
Message Us on WhatsApp