Logo

Burenkorting

Profiteer van deze unieke kans om niet alleen je eigen woning te verbeteren, maar ook die van je buren.

Bespaar geld met onze burenkorting.

Als ervaren stukadoor bij Gladstuc begrijpen we hoe belangrijk hoogwaardig stucwerk is uw nieuwbouwwoning. We zijn er trots op dat we stucwerk van topkwaliteit leveren, zonder compromissen te sluiten op vakmanschap. En we gaan nog een stap verder om onze diensten voor iedereen toegankelijk te maken door onze geweldige burenkorting (collectiviteitskorting) aan te bieden.

De burenkorting is een unieke kans voor buren in dezelfde straat of appartementencomplexen om te profiteren van uitzonderlijke stucwerkdiensten en latex spuiten tegen een voordelige prijs. Deze korting is speciaal ontworpen om de lasten van onze klanten te verlichten terwijl ze nog steeds kunnen genieten van de hoogste kwaliteit stucwerk. Het biedt een win-winsituatie voor de hele buurt.

Stel je voor dat meerdere woningen in uw buurt gelijktijdig geïnteresseerd zijn in onze diensten. Dankzij onze buurkorting kunnen al deze huishoudens samen geld besparen op hun stucwerk -en spuitwerk projecten. Dit betekent dat de kwaliteit van ons stucwerk behouden blijft, terwijl de kosten per huishouden aanzienlijk verminderd worden. Het is een geweldige manier om de waarde en uitstraling van uw buurt te verbeteren, terwijl u ook nog eens uw portemonnee spaart.

Onze stucwerk experts staan klaar om u te helpen bij het realiseren van uw stucwerk projecten. Met onze burenkorting kunnen meerdere huishoudens in uw buurt samenwerken en profiteren van de voordelen van onze hoogwaardige stucwerkdiensten. Aarzel niet langer en ontdek hoe u kunt besparen en genieten van prachtig stucwerk met de burenkorting van Gladstuc. Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen aan de slag gaan om uw buurt nog mooier te maken!

Hoe werkt de burenkorting?

Om in aanmerking te komen voor de burenkorting, is het vereist dat zowel de buren als individuele offerteaanvragen indienen. Zodra deze aanvragen zijn ingediend, nemen wij direct contact op om de mogelijkheden van gezamenlijk stucwerk te bespreken. Wanneer beide partijen akkoord gaan met de offerte, stellen we een gezamenlijke planning op voor de uitvoering van de werkzaamheden. Deze aanpak biedt niet alleen financieel voordeel, maar zorgt er ook voor dat de woningen in de buurt een uniforme en stijlvolle uitstraling krijgen.

Indien er vragen of onduidelijkheden zijn met betrekking tot de burenkorting, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het proces.

Het goede nieuws is dat de burenkorting begint vanaf drie deelnemende woningen, waarbij een indrukwekkende korting van 10% wordt toegepast op de totale kosten. Dit maakt het nog aantrekkelijker voor buren om samen te werken en te profiteren van zowel financiële voordelen als een gezamenlijke esthetische upgrade voor hun woningen. Samenwerken was nog nooit zo voordelig!

Call Now Button